Stretch
Expertise

Ontwerp

Eos Projects creëert ruimtes waar je comfortabel woont en/of werkt. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote projecten: van een upgrade voor de vergaderruimte tot een compleet nieuwe inrichting na herbestemming. EOS Projects ontwerpt de meest praktische, duurzame, functionele en veilige inrichting voor uw project.

Expertise

Project-management

U kunt veel zorgen en taken aan ons uitbesteden bij verbouwen, herinrichten of verhuizen. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en voortgang van uw project. U heeft één deskundig en betrouwbaar aanspreekpunt. We bewaken de deadlines van alle betrokken leveranciers, lossen problemen op en verwerken uw aanvullende wensen.

Expertise

Uitvoering

EOS Projects staat garant voor een goede uitvoering. Naast ons eigen team hebben we een ruim netwerk van specialisten op het gebied van elektra- en datawerkzaamheden; audio-visuele techniek;  schilder-, behang-, spuit- en stucwerk; verlichting; zonwering; (project)keukens; vloerbedekking; gordijnen; belettering; beplanting en verhuizing. 

Expertise

Service

Eos Projects werkt met een klein vast team en een groot netwerk van deskundige, betrouwbare vakspecialisten. U heeft een vast aanspreekpunt waar u altijd bij terecht kunt. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons zeer trouw zijn. Zij waarderen onze servicegerichtheid, die niet stopt bij oplevering en na afloop van de garantieperiode.